Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video)

Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video)

Saturday 31 August om 08:01

De Slimste Mens zit er weer op. Deze zomer streden BN'ers zeven weken lang om de felbegeerde titel en vanavond was de zinderende finale op televisie. Bekijk hieronder wie er vrijdag met de winst vandoor ging.

Winnaar
In de finale van De Slimste Mens stonden dit jaar presentator Max Terpstra, actrice Maartje van de Wetering en presentator Herman van der Zandt, die zelf na het volgende seizoen het presentatiestokje van Philip Freriks overneemt. Bekijk hierboven wie de winaar is van De Slimste Mens 2024.

De finale van De Slimste Mens 2024 was vrijdag 31 augustus te zien op NPO1. Je kan de uitzending terugkijken op NPO Start.

Zien: dit is de winnaar van <em>De Slimste Mens</em> 2024 (video) De Slimste Mens zit er weer op. Deze zomer streden BN'ers zeven weken lang om de felbegeerde titel en vanavond was de zinderende finale op televisie. Bekijk hieronder wie er vrijdag met de winst vandoor ging. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) WinnaarIn de finale van De Slimste Mens stonden dit jaar presentator Max Terpstra, actrice Maartje van de Wetering en presentator Herman van der Zandt, die zelf na het volgende seizoen het presentatiestokje van Philip Freriks overneemt. Bekijk hierboven wie de winaar is van De Slimste Mens 2024. De finale van De Slimste Mens 2024 was vrijdag 31 augustus te zien op NPO1. Je kan de uitzending terugkijken op NPO Start. Kijkcijfers maandag: Chateau Meiland En Route kent zeer stroeve start, en hoe deed Bar Laat het? Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring 2024: 'De Joodse Raad, B&B Vol Liefde of toch De Slimste Mens?' Bekijk deze video » Kijkcijfers dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie (Bar Laat) en wat deed B&B Vol Liefde? Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem gehavend na ongelukje met tandenpoetsen Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video)

Actuele video's

Meer actuele video's