Million Dollar Desert: Adnan en Jennie verstoppen stiekem eten voor zichzelf

Million Dollar Desert: Adnan en Jennie verstoppen stiekem eten voor zichzelf

<em>Million Dollar Desert</em>: Adnan en Jennie verstoppen stiekem eten voor zichzelf Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden In Million Dollar Desert willen Adnan en Jennie goed voorbereid zijn op de strijd in de woestijn. Ze zijn bereid om hiervoor ver te gaan, zo stelen ze zelfs eten van de groep om stiekem te verstoppen. Voor een noodgeval in de toekomst… Bekijk de beelden van Million Dollar Desert hieronder. Million Dollar Desert is elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Nawras in Million Dollar Desert: 'Geef de eieren terug, anders is het oorlog!' Bekijk deze video » Hatice wordt niet goed in Million Dollar Desert: 'Het licht ging langzaam uit' Bekijk deze video » Broers vonden lichaam Nawras (Million Dollar Desert) in camper in Duitsland Bekijk deze video »
Monday 16 September om 11:21

Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden

In Million Dollar Desert willen Adnan en Jennie goed voorbereid zijn op de strijd in de woestijn. Ze zijn bereid om hiervoor ver te gaan, zo stelen ze zelfs eten van de groep om stiekem te verstoppen. Voor een noodgeval in de toekomst…

Bekijk de beelden van Million Dollar Desert hieronder. Million Dollar Desert is elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's