Annet gaat los op dominante Diederik in De Bondgenoten: "Heeft te maken met zijn opvoeding"

Annet gaat los op dominante Diederik in De Bondgenoten: "Heeft te maken met zijn opvoeding"

Annet gaat los op dominante Diederik in <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Heeft te maken met zijn opvoeding&quot; In De Bondgenoten geeft Annet aan Johan toe dat haar keuze om zich bij de Vossen te voegen een fout is geweest. Zij gaat helemaal los op teamgenoot Diederik wiens dominantie haar tegen staat. Het moet door zijn opvoeding komen denkt zij. "Hij is nooit door iemand gestopt of op de vingers getikt" aldus een stellige Annet. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: Serena gaat los tegen Diederik, 'je kunt het niet eens bij één meisje houden!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason bijt van zich af als Diederik hem commandeert Bekijk deze video » Geëmotioneerde Brijan in De Bondgenoten over dochter: "Ik kan niet wachten om haar weer te zien" Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 18 September om 20:51

In De Bondgenoten geeft Annet aan Johan toe dat haar keuze om zich bij de Vossen te voegen een fout is geweest. Zij gaat helemaal los op teamgenoot Diederik wiens dominantie haar tegen staat. Het moet door zijn opvoeding komen denkt zij. "Hij is nooit door iemand gestopt of op de vingers getikt" aldus een stellige Annet.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's