Ronald Molendijk: 'Fans van Maan moeten zich maar schikken naar nieuwe muziek'

Ronald Molendijk: 'Fans van Maan moeten zich maar schikken naar nieuwe muziek'

Ronald Molendijk: 'Fans van <em>Maan</em> moeten zich maar schikken naar nieuwe muziek' Maan heeft de artistieke keuze gemaakt om hele andere muziek te maken en daar zijn niet alle fans blij mee. Er zijn nu twee concerten in België geannuleerd, volgens geruchten loopt de kaartverkoop voor geen meter. Ronald Molendijk vindt dat de fans maar moeten wennen aan de Nieuwe Maan en de bijbehorende muziek. "Daar heb je je als fan maar naar te schikken." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Maan maakt muzikale comeback met nieuwe muziek: dit is haar single Paranoia Bekijk deze video » Maan zingt nieuwe single bij Radio 538: Lilly Bekijk deze video » Maan reageert bij Humberto op wilde verhalen juicekanalen: 'Zo bizar' Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 19 September om 14:35

Maan heeft de artistieke keuze gemaakt om hele andere muziek te maken en daar zijn niet alle fans blij mee. Er zijn nu twee concerten in België geannuleerd, volgens geruchten loopt de kaartverkoop voor geen meter. Ronald Molendijk vindt dat de fans maar moeten wennen aan de Nieuwe Maan en de bijbehorende muziek. "Daar heb je je als fan maar naar te schikken."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's