Maan reageert bij Humberto op wilde verhalen juicekanalen: 'Zo bizar'

Maan reageert bij Humberto op wilde verhalen juicekanalen: 'Zo bizar'

Maan reageert bij <em>Humberto</em> op wilde verhalen juicekanalen: 'Zo bizar' Er doen al een tijdje over Maan de meest wilde verhalen de ronde, zo zou ze aan de drugs zijn en in een afkickkliniek hebben gezeten. Bij Humberto à Paris reageert de zangeres voor het eerst. Het ging juist erg goed met Maan“Het is gewoon zo bizar wat er ontstaat als je niet uit jezelf dingen laat weten”, vertelt Maan. Volgens haar ging het juist top met haar op het moment van alle roddels. “Het is frustrerend en niet leuk, maar ik probeer er niet mee bezig te zijn of me daarvoor te hoeven verantwoorden want ik weet wel beter, dat ben ik niet.” Bekijk de video van Shownieuws met het fragment van Humberto à Paris hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Experts Shownieuws over comeback Maan: 'Ze heeft iets van seks om zich heen' Bekijk deze video » Caroline van der Plas en anderen op X hebben geen sympathie voor demonstranten Roeterseiland Bekijk deze video » Maan zingt nieuwe single bij Radio 538: Lilly Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 26 July om 09:06

Er doen al een tijdje over Maan de meest wilde verhalen de ronde, zo zou ze aan de drugs zijn en in een afkickkliniek hebben gezeten. Bij Humberto à Paris reageert de zangeres voor het eerst.

Het ging juist erg goed met Maan
“Het is gewoon zo bizar wat er ontstaat als je niet uit jezelf dingen laat weten”, vertelt Maan. Volgens haar ging het juist top met haar op het moment van alle roddels. “Het is frustrerend en niet leuk, maar ik probeer er niet mee bezig te zijn of me daarvoor te hoeven verantwoorden want ik weet wel beter, dat ben ik niet.”

Bekijk de video van Shownieuws met het fragment van Humberto à Paris hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's