Dit was het nieuws: Frans Bauer heeft een fatbike, 'voor naar de Chinees'

Dit was het nieuws: Frans Bauer heeft een fatbike, 'voor naar de Chinees'

<em>Dit was het nieuws</em>: Frans Bauer heeft een fatbike, 'voor naar de Chinees' In Dit was het nieuws wordt onder meer de overlast van fatbikes besproken. Ook is het vanwege het grote aantal ongelukken van jongeren de vraag of er een minimumleeftijd ingevoerd gaat worden. Maar dan komt Frans Bauer met een opvallende bekentenis. Frans is ‘heel snel, maar niet veilig’De volkszanger laat namelijk weten dat hij zelf ook een fatbike heeft. Frans gaat bijvoorbeeld naar de Chinees met zijn fatbike, of naar de supermarkt. “Dan ben ik heel snel, maar het is natuurlijk niet veilig.” Bekijk de video van Dit was het nieuws hierboven. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Frans Bauer 'losgeslagen' bij eerste solo-optreden zoons Chris en Frans jr. Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer kijkt uit naar bijzondere avond met zoons Christiaan en Frans jr. Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ben ik wel waardig genoeg om met Patty Brard een duet te zingen?' Bekijk deze video »
TV :
Dit was het nieuws: Frans Bauer heeft een fatbike, 'voor naar de Chinees'
Friday 6 September om 14:45

In Dit was het nieuws wordt onder meer de overlast van fatbikes besproken. Ook is het vanwege het grote aantal ongelukken van jongeren de vraag of er een minimumleeftijd ingevoerd gaat worden. Maar dan komt Frans Bauer met een opvallende bekentenis.

Frans is ‘heel snel, maar niet veilig’
De volkszanger laat namelijk weten dat hij zelf ook een fatbike heeft. Frans gaat bijvoorbeeld naar de Chinees met zijn fatbike, of naar de supermarkt. “Dan ben ik heel snel, maar het is natuurlijk niet veilig.”

Bekijk de video van Dit was het nieuws hierboven.

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's