Zien: Frans Bauer kijkt uit naar bijzondere avond met zoons Christiaan en Frans jr.

Zien: Frans Bauer kijkt uit naar bijzondere avond met zoons Christiaan en Frans jr.

Zien: <em>Frans Bauer</em> kijkt uit naar bijzondere avond met zoons Christiaan en Frans jr. Drie leden van de familie Bauer delen iets heel bijzonders op Instagram. Frans en zijn zoons Frans jr. en Christiaan zijn namelijk op weg naar een speciaal optreden. Frans niet meer enige zanger van gezin BauerTerwijl de heren in de auto zitten weten ze te melden dat er iets bijzonders zal plaatsvinden in Steenwijk. Frans is tegenwoordig niet meer de enige van het gezin die optredens verzorgt, Chris bracht zelfs zijn eigen single Vlinders uit. Ook Frans jr. timmert tegenwoordig aan de weg op het podium. Wat de heren gaan doen, laten ze weten in de video hierboven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer nodigt bijzondere gastartiesten uit voor Ahoy-concerten in oktober (Shownieuws) Bekijk deze video » Frans Bauer weer beter dankzij hulp zoons? 'Elke dag extra Chinees met appelmoes' Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer 'losgeslagen' bij eerste solo-optreden zoons Chris en Frans jr. Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 30 August om 08:08

Drie leden van de familie Bauer delen iets heel bijzonders op Instagram. Frans en zijn zoons Frans jr. en Christiaan zijn namelijk op weg naar een speciaal optreden.

Frans niet meer enige zanger van gezin Bauer
Terwijl de heren in de auto zitten weten ze te melden dat er iets bijzonders zal plaatsvinden in Steenwijk. Frans is tegenwoordig niet meer de enige van het gezin die optredens verzorgt, Chris bracht zelfs zijn eigen single Vlinders uit. Ook Frans jr. timmert tegenwoordig aan de weg op het podium. Wat de heren gaan doen, laten ze weten in de video hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's