Zien: Frans Bauer 'losgeslagen' bij eerste solo-optreden zoons Chris en Frans jr.

Zien: Frans Bauer 'losgeslagen' bij eerste solo-optreden zoons Chris en Frans jr.

Zien: <em>Frans Bauer</em> 'losgeslagen' bij eerste solo-optreden zoons Chris en Frans jr. Christiaan Bauer heeft zijn eerste echte solo-optreden gegeven en natuurlijk was papa Frans Bauer erbij. De volkszanger zegt dat hij enorm trots is op zijn zoon. Frans Bauer bralt meeChristiaan bracht even geleden zijn single Vlinders uit en samen met zijn broer Frans jr verzorgde hij voor het eerst live een soloshow. Zijn vriendin en moeder Mariska waren uiteraard van de partij, maar ook Frans heeft tijd vrijgemaakt in zijn agenda. “Ik ben helemaal losgeslagen, ik was aan het dansen, ik was aan het mee zwaaien, mee brallen. Ik was zeg maar een soort fan of zo. Echt mooi.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer na gestrande relaties zoons: 'Verstandig als ze even vrijgezel blijven' Bekijk deze video » Frans Bauer nodigt bijzondere gastartiesten uit voor Ahoy-concerten in oktober (Shownieuws) Bekijk deze video » Videoclip: Frans Bauer - De Chinees Bekijk deze video » Frans Bauer weer beter dankzij hulp zoons? 'Elke dag extra Chinees met appelmoes' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 26 August om 13:17

Christiaan Bauer heeft zijn eerste echte solo-optreden gegeven en natuurlijk was papa Frans Bauer erbij. De volkszanger zegt dat hij enorm trots is op zijn zoon.

Frans Bauer bralt mee
Christiaan bracht even geleden zijn single Vlinders uit en samen met zijn broer Frans jr verzorgde hij voor het eerst live een soloshow. Zijn vriendin en moeder Mariska waren uiteraard van de partij, maar ook Frans heeft tijd vrijgemaakt in zijn agenda. “Ik ben helemaal losgeslagen, ik was aan het dansen, ik was aan het mee zwaaien, mee brallen. Ik was zeg maar een soort fan of zo. Echt mooi.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's