Johan Derksen over dreigement Caroline van der Plas om te stoppen: 'Helemaal fout'

Johan Derksen over dreigement Caroline van der Plas om te stoppen: 'Helemaal fout'

Johan Derksen over dreigement <em>Caroline van der Plas</em> om te stoppen: 'Helemaal fout' Caroline van der Plas dreigt om te stoppen als BBB-leider, als er een gedwongen krimp van de veestapel komt. Johan Derksen vindt Caroline een leuke meid, maar als politica heeft hij geen hoge pet van haar op. "Helemaal fout", zegt hij over haar dreigement. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen vindt Pieter Omtzigt onhandelbaar: 'Met hysterische huilbuien' Bekijk deze video » Raymond Mens bespot om optreden De Slimste Mens: 'Dacht dat Chianti muzikant was!' Bekijk deze video » Angela de Jong kan realitysoap Gordon niet aanzien: 'Zo sneu' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 13 September om 08:53

Caroline van der Plas dreigt om te stoppen als BBB-leider, als er een gedwongen krimp van de veestapel komt. Johan Derksen vindt Caroline een leuke meid, maar als politica heeft hij geen hoge pet van haar op. "Helemaal fout", zegt hij over haar dreigement.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's