Johan Derksen vindt Pieter Omtzigt onhandelbaar: 'Met hysterische huilbuien'

Johan Derksen vindt Pieter Omtzigt onhandelbaar: 'Met hysterische huilbuien'

Johan Derksen vindt <em>Pieter Omtzigt</em> onhandelbaar: 'Met hysterische huilbuien' Pieter Omtzigt heeft bekendgemaakt dat hij als NSC-leider een stap terug doet, vanwege gezondheidsredenen. Johan Derksen en René van der Gijp gaan in Vandaag Inside behoorlijk los op Omtzigt. Omtzigt ‘mierenneuker zonder zelfkennis’Volgens Derksen is Omtzigt ‘onhandelbaar’ en heeft hij regelmatig last van ‘hysterische huilbuien’. Volgens de heren van Vandaag Inside legt hij zichzelf enorm veel druk op en kan hij dat niet aan. Ook noemt Derksen hem een ‘mierenneuker zonder zelfkennis’. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: 'Realityserie Gordon is niveauloos en inhoudsloos' Bekijk deze video » Johan Derksen reageert grappend op nieuwe uithaal Gordon: 'Ik stap naar de rechter!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen begrijpt familie Vaatstra: 'CANAL+ moet zich kapot schamen' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 12 September om 10:00

Pieter Omtzigt heeft bekendgemaakt dat hij als NSC-leider een stap terug doet, vanwege gezondheidsredenen. Johan Derksen en René van der Gijp gaan in Vandaag Inside behoorlijk los op Omtzigt.

Omtzigt ‘mierenneuker zonder zelfkennis’
Volgens Derksen is Omtzigt ‘onhandelbaar’ en heeft hij regelmatig last van ‘hysterische huilbuien’. Volgens de heren van Vandaag Inside legt hij zichzelf enorm veel druk op en kan hij dat niet aan. Ook noemt Derksen hem een ‘mierenneuker zonder zelfkennis’.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's