Johan Derksen begrijpt familie Vaatstra: 'CANAL+ moet zich kapot schamen' (video)

Johan Derksen begrijpt familie Vaatstra: 'CANAL+ moet zich kapot schamen' (video)

Wednesday 11 September om 07:59

<em>Johan Derksen</em> begrijpt familie Vaatstra: 'CANAL+ moet zich kapot schamen' (video) De familie van de in 1999 verkrachte en vermoorde Marianne Vaatstra noemt het afschuwelijk dat er binnenkort een serie bij CANAL+ te zien is, die is geïnspireerd op de gewelddadige dood van Marianne. Johan Derksen begrijpt de familie, vertelt hij bij Vandaag Inside. Sterker nog, hij vindt dat de makers zich 'kapot moeten schamen.' Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Man dommelt weg bij Vandaag Inside: 'Niet in slaap vallen, hè! (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Realityserie Gordon is niveauloos en inhoudsloos' Bekijk deze video » Johan Derksen krijgt intimiderend bezoek in Grollo: 'Wat heb jij tegen woonwagenbewoners?' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

De familie van de in 1999 verkrachte en vermoorde Marianne Vaatstra noemt het afschuwelijk dat er binnenkort een serie bij CANAL+ te zien is, die is geïnspireerd op de gewelddadige dood van Marianne. Johan Derksen begrijpt de familie, vertelt hij bij Vandaag Inside. Sterker nog, hij vindt dat de makers zich 'kapot moeten schamen.'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's