Geëmotioneerde Brijan in De Bondgenoten over dochter: "Ik kan niet wachten om haar weer te zien"

Geëmotioneerde Brijan in De Bondgenoten over dochter: "Ik kan niet wachten om haar weer te zien"

Geëmotioneerde Brijan in <em>De Bondgenoten</em> over dochter: &quot;Ik kan niet wachten om haar weer te zien&quot; In De Bondgenoten deelt nieuwkomer Brijan wat het vaderschap voor hem betekent. Hij ziet zijn 7 jarige niet veel vertelt hij aan zijn huisgenoten. "Ik kan niet wachten om haar weer te zien" aldus een geëmotioneerde Brijan. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Britt wordt weer gek van jaloezie in De Bondgenoten: 'Senna wil jou, Diederik' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason bijt van zich af als Diederik hem commandeert Bekijk deze video » Bondgenoten: Marcel vertelt dat hij op mannen valt en wekt ongeloof Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 17 September om 21:01

In De Bondgenoten deelt nieuwkomer Brijan wat het vaderschap voor hem betekent. Hij ziet zijn 7 jarige niet veel vertelt hij aan zijn huisgenoten. "Ik kan niet wachten om haar weer te zien" aldus een geëmotioneerde Brijan.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's