URK!: 'Je laat een baby niet weghalen, dat doen we hier niet'

URK!: 'Je laat een baby niet weghalen, dat doen we hier niet'

URK!: 'Je laat een baby niet weghalen, dat doen we hier niet' Tony en Derre vertelden deze week in URK! dat hun huwelijk eigenlijk helemaal niet zo leuk was, omdat het een 'moetje' was. 'Het was alsof we naar de slachtbank toe moesten, kijk eens hoe we keken.' 'Weghalen doen we hier niet'Derre was zwanger en ja.. in die tijd moest je op Urk dan meteen gaan trouwen om je familie niet tot schande te maken. En een abortus was al helemaal geen optie: 'Je laat niks weghalen, dat doen we niet hier, vertelt Tony. Bekijk het fragment van URK! hierboven Bekijk ook Albert Verlinde: 'Wilde prinses Laurentien geen 'leve de koning' zeggen?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Hilarisch: zwangerschapsyoga met Gerda en Mathilde (URK!) Bekijk deze video » RENZE: Jade (17) heeft spiertumor in haar keel, kan niet meer genezen en zamelt geld in voor onderzoek Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 18 September om 10:57

Tony en Derre vertelden deze week in URK! dat hun huwelijk eigenlijk helemaal niet zo leuk was, omdat het een 'moetje' was. 'Het was alsof we naar de slachtbank toe moesten, kijk eens hoe we keken.'

'Weghalen doen we hier niet'
Derre was zwanger en ja.. in die tijd moest je op Urk dan meteen gaan trouwen om je familie niet tot schande te maken. En een abortus was al helemaal geen optie: 'Je laat niks weghalen, dat doen we niet hier, vertelt Tony.

Bekijk het fragment van URK! hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's