René van der Gijp: 'Komt niet alleen door mij dat Gordon niet meer kan optreden'

René van der Gijp: 'Komt niet alleen door mij dat Gordon niet meer kan optreden'

René van der Gijp: 'Komt niet alleen door mij dat <em>Gordon</em> niet meer kan optreden' Gordon heeft in zijn realityserie uitgebreid gereageerd op René van der Gijp die hem eerder in Vandaag Inside belachelijk maakte. Gordon zegt dat hij door zijn opmerking, dat hij zou worden weggestuurd bij de Hema, niet meer durft te zingen. Gordon noemt René een ‘labiel wrak’Gordon zegt dat de VI-heren mensen psychologisch kapot maken en slaat terug door René een ‘emotioneel instabiel labiel wrak’ te noemen. Van der Gijp moet altijd wel lachen als iemand zich zo druk maakt om een beetje ‘geplaag’. “Dat zal niet alleen aan mij liggen, dat hij niet meer kan optreden”, zegt Van der Gijp. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: Gordon noemt René een labiel wrak en krijgt de wind van voren Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen speelt lijk in film 'Opa Cor' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gordon: 'Deze Topper gaat hier NIET mee wegkomen, deze enorme rat' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 19 September om 10:46

Gordon heeft in zijn realityserie uitgebreid gereageerd op René van der Gijp die hem eerder in Vandaag Inside belachelijk maakte. Gordon zegt dat hij door zijn opmerking, dat hij zou worden weggestuurd bij de Hema, niet meer durft te zingen.

Gordon noemt René een ‘labiel wrak’
Gordon zegt dat de VI-heren mensen psychologisch kapot maken en slaat terug door René een ‘emotioneel instabiel labiel wrak’ te noemen. Van der Gijp moet altijd wel lachen als iemand zich zo druk maakt om een beetje ‘geplaag’. “Dat zal niet alleen aan mij liggen, dat hij niet meer kan optreden”, zegt Van der Gijp.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's