Kabinet stuntelt in chaotisch Kamerdebat: PVV en NSC lijnrecht tegenover elkaar (video)

Kabinet stuntelt in chaotisch Kamerdebat: PVV en NSC lijnrecht tegenover elkaar (video)

Thursday 19 September om 20:00

Opnieuw is er gedoe in de coalitie. Dit keer gaat het om de ambtelijke adviezen over het voornemen van het kabinet voor een asielnoodwet. Oppositiepartijen reageren verbolgen omdat de stukken grotendeels zijn zwartgelakt, maar ook coalitiepartijen zijn het er niet over eens.

Lees verder onder de video.

Kabinet stuntelt in chaotisch <em>Kamerdebat</em>: PVV en NSC lijnrecht tegenover elkaar (video) Opnieuw is er gedoe in de coalitie. Dit keer gaat het om de ambtelijke adviezen over het voornemen van het kabinet voor een asielnoodwet. Oppositiepartijen reageren verbolgen omdat de stukken grotendeels zijn zwartgelakt, maar ook coalitiepartijen zijn het er niet over eens. Lees verder onder de video. StukkenUit de donderdag vrijgegeven stukken blijkt dat ambtenaren al vroeg hebben gewaarschuwd: het plan voor de asielcrisis zal waarschijnlijk stranden bij de rechter. Het zet vooral de verhoudingen tussen PVV en NSC op scherp. Donderdagavond gaat de beantwoording van premier Schoof over asiel verder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Enorme brand Bruinehaar (Overijssel): bekijk de beelden Bekijk deze video » Buurtgenoten van vermeende kindermisbruiker Barendrecht niet blij met bekladding huis Bekijk deze video » Tragisch: hond omgekomen bij brand in Zoetermeer (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Politiek :

Stukken
Uit de donderdag vrijgegeven stukken blijkt dat ambtenaren al vroeg hebben gewaarschuwd: het plan voor de asielcrisis zal waarschijnlijk stranden bij de rechter. Het zet vooral de verhoudingen tussen PVV en NSC op scherp. Donderdagavond gaat de beantwoording van premier Schoof over asiel verder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's