Enorme bonje tussen Diederik en Johan in De Bondgenoten: 'Doe normaal, mafkees!'

Enorme bonje tussen Diederik en Johan in De Bondgenoten: 'Doe normaal, mafkees!'

Enorme bonje tussen Diederik en Johan in <em>De Bondgenoten</em>: 'Doe normaal, mafkees!' In De Bondgenoten lopen de spanningen behoorlijk hoog op tussen Diederik en Johan. Ze krijgen onenigheid over blikken en als Johan de deur wil openen om deze op te halen, knalt Diederik keihard de deur dicht. “Doe normaal, mafkees!”, wordt er geroepen. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bondgenoten: Marcel vertelt dat hij op mannen valt en wekt ongeloof Bekijk deze video » Geëmotioneerde Brijan in De Bondgenoten over dochter: "Ik kan niet wachten om haar weer te zien" Bekijk deze video » Annet gaat los op dominante Diederik in De Bondgenoten: "Heeft te maken met zijn opvoeding" Bekijk deze video »
TV :
Thursday 19 September om 13:49

In De Bondgenoten lopen de spanningen behoorlijk hoog op tussen Diederik en Johan. Ze krijgen onenigheid over blikken en als Johan de deur wil openen om deze op te halen, knalt Diederik keihard de deur dicht. “Doe normaal, mafkees!”, wordt er geroepen.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's