Bijzonder moment DNA Singers: Roxeanne en André Hazes sinds lange tijd samen op tv

Bijzonder moment DNA Singers: Roxeanne en André Hazes sinds lange tijd samen op tv

Bijzonder moment <em>DNA Singers</em>: Roxeanne en André Hazes sinds lange tijd samen op tv Een bijzonder moment breekt aan in DNA Singers, want voor het eerst sinds lange tijd zijn Roxeanne en André Hazes weer samen op tv te zien. Roxeanne is panellid en heeft haar broertje uitgenodigd als gast. Roxeanne en André zijn bloedfanatiekJarenlang hadden broer en zus knallende ruzie, maar sinds kort is het weer goed tussen Roxeanne en André. Een tijd lang verschenen ze niet samen op de buis, maar in DNA Singers vindt de reünie plaats. “Dat wij voor het laatst samen iets hebben gedaan is echt 100 jaar geleden”, aldus André. En volgens Roxeanne zijn de twee bloedfanatiek. “Dat hebben we echt van papa.” Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) DNA Singers: Dewi Pechler (Idols) zingt heerlijk duet met haar dochter Nomi Bekijk deze video » DNA Singers: Willeke Alberti zingt duet met haar achterneef Kelsey Bekijk deze video » Roxeanne Hazes teamcaptain in DNA Singers: "Ik was zeker beter dan ik vantevoren had gedacht" Bekijk deze video »
Thursday 19 September om 13:04

Een bijzonder moment breekt aan in DNA Singers, want voor het eerst sinds lange tijd zijn Roxeanne en André Hazes weer samen op tv te zien. Roxeanne is panellid en heeft haar broertje uitgenodigd als gast.

Roxeanne en André zijn bloedfanatiek
Jarenlang hadden broer en zus knallende ruzie, maar sinds kort is het weer goed tussen Roxeanne en André. Een tijd lang verschenen ze niet samen op de buis, maar in DNA Singers vindt de reünie plaats. “Dat wij voor het laatst samen iets hebben gedaan is echt 100 jaar geleden”, aldus André. En volgens Roxeanne zijn de twee bloedfanatiek. “Dat hebben we echt van papa.”

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's