Jason organiseert date met Demi in De Bondgenoten: 'Hij probeert het bij iedereen'

Jason organiseert date met Demi in De Bondgenoten: 'Hij probeert het bij iedereen'

Jason organiseert date met Demi in <em>De Bondgenoten</em>: 'Hij probeert het bij iedereen' In De Bondgenoten komt Jason heel romantisch met een glas ranja aanzetten. Hij vraagt Johan om op te krassen, zodat hij van zijn ranja-date met Demi kan genieten. Johan blijft zeer ongemakkelijk zitten, en ook andere Bondgenoten kijken toe. “Ik denk dat hij het een beetje bij iedereen probeert.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Annet gaat los op dominante Diederik in De Bondgenoten: "Heeft te maken met zijn opvoeding" Bekijk deze video » Enorme bonje tussen Diederik en Johan in De Bondgenoten: 'Doe normaal, mafkees!' Bekijk deze video » Diederik zoekt ruzie met Britt tussen andere Bondgenoten: 'Ga maar lekker vechten!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 19 September om 14:57

In De Bondgenoten komt Jason heel romantisch met een glas ranja aanzetten. Hij vraagt Johan om op te krassen, zodat hij van zijn ranja-date met Demi kan genieten. Johan blijft zeer ongemakkelijk zitten, en ook andere Bondgenoten kijken toe. “Ik denk dat hij het een beetje bij iedereen probeert.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's