Diederik zoekt ruzie met Britt tussen andere Bondgenoten: 'Ga maar lekker vechten!'

Diederik zoekt ruzie met Britt tussen andere Bondgenoten: 'Ga maar lekker vechten!'

Diederik zoekt ruzie met Britt tussen andere <em>Bondgenoten</em>: 'Ga maar lekker vechten!' In De Bondgenoten zit de groep bij elkaar, als Diederik ineens zijn pijlen richt op Britt. Hij voorspelt dat zij weer zal gaan ‘janken’ en met een ‘chagrijnige bek’ door de loods zal lopen. De overige Bondgenoten voelen zich iets te veel in deze tirade en smeren ‘m. “Ga maar lekker vechten, wij gaan weg!” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Geëmotioneerde Brijan in De Bondgenoten over dochter: "Ik kan niet wachten om haar weer te zien" Bekijk deze video » Annet gaat los op dominante Diederik in De Bondgenoten: "Heeft te maken met zijn opvoeding" Bekijk deze video » Enorme bonje tussen Diederik en Johan in De Bondgenoten: 'Doe normaal, mafkees!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 19 September om 14:43

In De Bondgenoten zit de groep bij elkaar, als Diederik ineens zijn pijlen richt op Britt. Hij voorspelt dat zij weer zal gaan ‘janken’ en met een ‘chagrijnige bek’ door de loods zal lopen. De overige Bondgenoten voelen zich iets te veel in deze tirade en smeren ‘m. “Ga maar lekker vechten, wij gaan weg!”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's