Wilders tegen Timmermans: 'Sinds u in de oppositie zit is het vertrouwen in de politiek gestegen'

Wilders tegen Timmermans: 'Sinds u in de oppositie zit is het vertrouwen in de politiek gestegen'

Wilders tegen <em>Timmermans</em>: 'Sinds u in de oppositie zit is het vertrouwen in de politiek gestegen' De Algemene Beschouwingen 2024 zijn in volle gang en zoals verwacht clashte het direct flink tussen Frans Timmermans en Geert Wilders. Die laatste kwam al snel met een scherpe opmerking: 'Hoe verklaar je het, dat sinds jij in de oppositie zit, het vertrouwen in de politiek fors is gestegen?' Beelden van de clash tussen Wilders en Timmermans zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de verschillende partijen vooruitkeken naar de Algemene Beschouwingen. Geert Wilders maakt Frans Timmermans woest Bekijk ook Kijk LIVE: Algemene Beschouwingen 2024, gaan Timmermans en Wilders clashen? Bekijk deze video » RENZE: Jade (17) heeft spiertumor in haar keel, kan niet meer genezen en zamelt geld in voor onderzoek Bekijk deze video » We zijn er bijna!: 'Zijn we 37 of 46 jaar getrouwd?' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 18 September om 12:51

De Algemene Beschouwingen 2024 zijn in volle gang en zoals verwacht clashte het direct flink tussen Frans Timmermans en Geert Wilders. Die laatste kwam al snel met een scherpe opmerking: 'Hoe verklaar je het, dat sinds jij in de oppositie zit, het vertrouwen in de politiek fors is gestegen?'

Beelden van de clash tussen Wilders en Timmermans zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de verschillende partijen vooruitkeken naar de Algemene Beschouwingen.

Actuele video's

Meer actuele video's