De Bondgenoten: Jason bijt van zich af als Diederik hem commandeert

De Bondgenoten: Jason bijt van zich af als Diederik hem commandeert

<em>De Bondgenoten</em>: Jason bijt van zich af als Diederik hem commandeert In De Bondgenoten zit Jason te praten maar Diederik vindt dat hij even weg moet gaan omdat hij op zijn plek wil zitten. Jason laat weten dat hij niet gediend is van zijn gecommandeer. “Als ik naast mijn eigen vrouw wil zitten, ga ik daar zitten, vriend. Zo simpel is het”, is het antwoord van Diederik. Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: na winst Beau verlaten vier kandidaten het spel Bekijk deze video » Britt wordt weer gek van jaloezie in De Bondgenoten: 'Senna wil jou, Diederik' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Serena gaat los tegen Diederik, 'je kunt het niet eens bij één meisje houden!' Bekijk deze video »
Friday 13 September om 14:26

In De Bondgenoten zit Jason te praten maar Diederik vindt dat hij even weg moet gaan omdat hij op zijn plek wil zitten. Jason laat weten dat hij niet gediend is van zijn gecommandeer. “Als ik naast mijn eigen vrouw wil zitten, ga ik daar zitten, vriend. Zo simpel is het”, is het antwoord van Diederik.

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's