Raymond Mens bespot om optreden De Slimste Mens: 'Dacht dat Chianti muzikant was!'

Raymond Mens bespot om optreden De Slimste Mens: 'Dacht dat Chianti muzikant was!'

<em>Raymond Mens</em> bespot om optreden <em>De Slimste Mens</em>: 'Dacht dat Chianti muzikant was!' In Vandaag Inside komen de heren nog eens terug op het optreden van Raymond Mens in De Slimste Mens van een paar jaar geleden. Aangezien de politicoloog dacht dat Chianti een muzikant was, wordt hij flink bespot in de talkshow. Derksen grapt dat ze Raymond niet meer kunnen gebruiken in het programma. “Zo'n notoire domoor hier, dat zie je ook in zo'n programma terug”, aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: 'Realityserie Gordon is niveauloos en inhoudsloos' Bekijk deze video » Johan Derksen reageert grappend op nieuwe uithaal Gordon: 'Ik stap naar de rechter!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen vindt Pieter Omtzigt onhandelbaar: 'Met hysterische huilbuien' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 12 September om 10:37

In Vandaag Inside komen de heren nog eens terug op het optreden van Raymond Mens in De Slimste Mens van een paar jaar geleden. Aangezien de politicoloog dacht dat Chianti een muzikant was, wordt hij flink bespot in de talkshow. Derksen grapt dat ze Raymond niet meer kunnen gebruiken in het programma. “Zo'n notoire domoor hier, dat zie je ook in zo'n programma terug”, aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's