Angela de Jong kan realitysoap Gordon niet aanzien: 'Zo sneu' (Vandaag Inside)

Angela de Jong kan realitysoap Gordon niet aanzien: 'Zo sneu' (Vandaag Inside)

<em>Angela de Jong</em> kan realitysoap <em>Gordon</em> niet aanzien: 'Zo sneu' (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside wordt de scheldpartij van Gordon uitgezonden, hij gaat helemaal los op de heren van VI en ook Angela de Jong krijgt ervan langs. Volgens Derksen ligt Gordon wakker van hun mening, maar zij zeker niet van hem. Angela de Jong over Gordon: ‘Echt sneu’In de talkshow laten ze ook even de leader van de realityserie zien en Angela kan er niet naar kijken. “Hij heeft alleen maar dat programma gemaakt om ons van repliek te kunnen dienen. Dat vind ik zo zielig!”, aldus de columniste. “Ik vind het echt sneu.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Gordon weer verliefd? 'Aan het appen met hele leuke man van vijftig' Bekijk deze video » Johan Derksen reageert grappend op nieuwe uithaal Gordon: 'Ik stap naar de rechter!' (video) Bekijk deze video » Gordon denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 13 September om 08:27

In Vandaag Inside wordt de scheldpartij van Gordon uitgezonden, hij gaat helemaal los op de heren van VI en ook Angela de Jong krijgt ervan langs. Volgens Derksen ligt Gordon wakker van hun mening, maar zij zeker niet van hem.

Angela de Jong over Gordon: ‘Echt sneu’
In de talkshow laten ze ook even de leader van de realityserie zien en Angela kan er niet naar kijken. “Hij heeft alleen maar dat programma gemaakt om ons van repliek te kunnen dienen. Dat vind ik zo zielig!”, aldus de columniste. “Ik vind het echt sneu.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's