Gordon denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’

Gordon denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’

<em>Gordon</em> denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’ Gordon is in zijn realityserie openhartig over zijn verslavingen. Eerder werd hij in een kliniek behandeld om van de drank en drugs af te komen, maar hij heeft de alcohol niet afgezworen. Gordon bestelt geen pakken coke meer“Het is niet meer zo dat ik pakken coke bestel thuis en hier eenzaam aan de bar ga zitten”, vertelt Gordon. Toch drinkt hij nog wel alcohol, ook weleens als hij alleen thuis is. Gordon denkt echter niet dat hij verslaafd is. “Soms moet de draak gevoerd worden, anders is ‘ie niet te houden.” Bekijk de beelden van Dit ben ik: Gordon in de video van Shownieuws hierboven. Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder. Vandaag Inside: 'Realityserie Gordon is niveauloos en inhoudsloos' Bekijk deze video » Gordon weer verliefd? 'Aan het appen met hele leuke man van vijftig' Bekijk deze video » Johan Derksen reageert grappend op nieuwe uithaal Gordon: 'Ik stap naar de rechter!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 12 September om 12:52

Gordon is in zijn realityserie openhartig over zijn verslavingen. Eerder werd hij in een kliniek behandeld om van de drank en drugs af te komen, maar hij heeft de alcohol niet afgezworen.

Gordon bestelt geen pakken coke meer
“Het is niet meer zo dat ik pakken coke bestel thuis en hier eenzaam aan de bar ga zitten”, vertelt Gordon. Toch drinkt hij nog wel alcohol, ook weleens als hij alleen thuis is. Gordon denkt echter niet dat hij verslaafd is. “Soms moet de draak gevoerd worden, anders is ‘ie niet te houden.”

Bekijk de beelden van Dit ben ik: Gordon in de video van Shownieuws hierboven.

Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's