Groeten vanaf de camping: Wim en Peter organiseren ABBA-feest op hun mannencamping

Groeten vanaf de camping: Wim en Peter organiseren ABBA-feest op hun mannencamping

<em>Groeten vanaf de camping</em>: Wim en Peter organiseren ABBA-feest op hun mannencamping In Groeten vanaf de camping zijn Wim en Peter druk bezig met de organisatie van een ABBA-feestje. De gasten van de mannencamping bereiden zich ook al voor, want op een ABBA-party moet iedereen er natuurlijk ook goed uitzien. Snorren gaan eraf en de korsetten worden opgehangen… Bekijk het fragment van Groeten vanaf de camping hieronder. Groeten vanaf de camping is elke vrijdag te zien om 20.30 uur op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Groeten vanaf de camping: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten' Bekijk deze video » Familie Meiland worstelt met opzetten van tent: 'Dit is heel gek' (video) Bekijk deze video »
Friday 13 September om 14:47

In Groeten vanaf de camping zijn Wim en Peter druk bezig met de organisatie van een ABBA-feestje. De gasten van de mannencamping bereiden zich ook al voor, want op een ABBA-party moet iedereen er natuurlijk ook goed uitzien. Snorren gaan eraf en de korsetten worden opgehangen…

Bekijk het fragment van Groeten vanaf de camping hieronder. Groeten vanaf de camping is elke vrijdag te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's