Groeten vanaf de camping: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten'

Groeten vanaf de camping: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten'

<em>Groeten vanaf de camping</em>: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten' Vrijdag kun je kijken naar de eerste aflevering van Groeten vanaf de camping. Met deze realityserie kun je vanuit je luie stoel een kijkje nemen op diverse campings in Nederland. Humor op de campingDe campingsfeer is iets wat als typisch Nederlands kan worden bestempeld. In een fragment is te zien dat iemand op de camping besluit om midden op de dag, als er veel kinderen spelen, het zwembad te gaan schoonmaken. En met wat humor zorgt dat voor heerlijke momenten. “Dan ga ik de kinderen er even uitspuiten.” Bekijk het fragment van Groeten vanaf de camping hieronder. Groeten vanaf de camping is vanaf vrijdag 6 september wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Zien: Malgosia van B&B Vol Liefde in First Dates Bekijk deze video » Felle Gordon bij Bar Laat: 'Hoezo ga jij mij zo respectloos benaderen?' Bekijk deze video » Gordon in realityserie: 'Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!' Bekijk deze video »
Friday 6 September om 13:59

Vrijdag kun je kijken naar de eerste aflevering van Groeten vanaf de camping. Met deze realityserie kun je vanuit je luie stoel een kijkje nemen op diverse campings in Nederland.

Humor op de camping
De campingsfeer is iets wat als typisch Nederlands kan worden bestempeld. In een fragment is te zien dat iemand op de camping besluit om midden op de dag, als er veel kinderen spelen, het zwembad te gaan schoonmaken. En met wat humor zorgt dat voor heerlijke momenten. “Dan ga ik de kinderen er even uitspuiten.”

Bekijk het fragment van Groeten vanaf de camping hieronder. Groeten vanaf de camping is vanaf vrijdag 6 september wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's