De Oranjezondag: Gerard Joling treedt op met heftige remix Maak me gek

De Oranjezondag: Gerard Joling treedt op met heftige remix Maak me gek

<em>De Oranjezondag</em>: Gerard Joling treedt op met heftige remix <em>Maak me gek</em> Gerard Joling zette zondag de studio van De Oranjezondag op z’n kop met Maak me gek. De zanger bracht niet de single ten gehore die je al jaren op veel feestjes hoort. In de studio trad Joling op met de vrij heftige Sound Rush Remix van Maak me gek… Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. De Oranjezondag: 'Kun je zien of Hélène, Dyantha, Jack of Rutger botox gebruikt?' Bekijk deze video » Jack van Gelder: 'Geert Wilders is enorm Poetin-gezind en een egotripper' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Rutger Castricum snapt niets van trotse Van Persie na verlies 9-1: 'Ongelofelijk!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 16 September om 09:59

Gerard Joling zette zondag de studio van De Oranjezondag op z’n kop met Maak me gek. De zanger bracht niet de single ten gehore die je al jaren op veel feestjes hoort. In de studio trad Joling op met de vrij heftige Sound Rush Remix van Maak me gek

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's