Rutger Castricum snapt niets van trotse Van Persie na verlies 9-1: 'Ongelofelijk!'

Rutger Castricum snapt niets van trotse Van Persie na verlies 9-1: 'Ongelofelijk!'

Rutger Castricum snapt niets van trotse Van Persie na verlies 9-1: 'Ongelofelijk!' Heerenveen werd afgelopen weekend helemaal van het veld gespeeld, AZ won met maar liefst 9-1. Robin van Persie is de trainer van Heerenveen en hij liet na afloop trots te zijn op zijn spelers. Rutger Castricum snapt daar helemaal niets van. “Dat is toch ongelooflijk?” Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Chateau Meiland en Route: Martien Meiland probeert rij-angst te overwinnen in camper Bekijk deze video » Zondag in Denkend aan Holland: André en Janny komen Jan Slagter tegen Bekijk deze video » Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: Shownieuws-collega’s in shock Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 16 September om 08:55

Heerenveen werd afgelopen weekend helemaal van het veld gespeeld, AZ won met maar liefst 9-1. Robin van Persie is de trainer van Heerenveen en hij liet na afloop trots te zijn op zijn spelers. Rutger Castricum snapt daar helemaal niets van. “Dat is toch ongelooflijk?”

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's