Chateau Meiland en Route: Martien Meiland probeert rij-angst te overwinnen in camper

Chateau Meiland en Route: Martien Meiland probeert rij-angst te overwinnen in camper

<em>Chateau Meiland en Route</em>: Martien Meiland probeert rij-angst te overwinnen in camper In Chateau Meiland en Route is te zien dat de familie Meiland door Frankrijk tourt met een camper. Ze bezoeken onder meer een oude buurvrouw en het wordt een emotioneel weerzien. En Martien besluit om zijn rij-angst te overwinnen door in de camper te gaan rijden, als dat maar goed gaat… Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hierboven. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Franse prins voor Martien Meiland? 'Jij hoort bij ons in de family' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Martien Meiland schrikt van zelfportret in Frankrijk: 'Ik lijk wel vijftig!' (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland en Route: Maxime schaamt zich voor 'gekkiegedrag' Martien Bekijk deze video »
TV :
Sunday 15 September om 10:54

In Chateau Meiland en Route is te zien dat de familie Meiland door Frankrijk tourt met een camper. Ze bezoeken onder meer een oude buurvrouw en het wordt een emotioneel weerzien. En Martien besluit om zijn rij-angst te overwinnen door in de camper te gaan rijden, als dat maar goed gaat…

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hierboven. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's