Martien Meiland schrikt van zelfportret in Frankrijk: 'Ik lijk wel vijftig!' (video)

Martien Meiland schrikt van zelfportret in Frankrijk: 'Ik lijk wel vijftig!' (video)

Tuesday 10 September om 18:55

<em>Martien Meiland</em> schrikt van zelfportret in Frankrijk: 'Ik lijk wel vijftig!' (video) De Meilandjes laten zich als karikatuur tekenen in Chateau Meiland En Route Zijn ze blij met het eindresultaat? Martien in ieder geval wel. Hoewel zijn ogen wat dicht bij elkaar staan, ziet hij er jong uit. Maxime is minder blij, zij ziet er dan weer oud uit. Al met al was het in ieder geval een hele belevenis. Bekijk de video van Chateau Meiland En Route hierboven. Je kan de beste fragmenten van Chateau Meiland En Route terugkijken bij Gids.tv. Jarige Martien Meiland onthult: 'Talpa betaalt niet mee aan onze huizen' Bekijk deze video » Martien Meiland zou liever zélf ernstig ziek zijn: 'Erica kan beter zonder mij dan ik zonder haar' Bekijk deze video » Erica Meiland openhartig: 'Voorstadium kanker bij me gevonden' (Chateau Meiland En Route) Bekijk deze video » Franse prins voor Martien Meiland? 'Jij hoort bij ons in de family' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :

De Meilandjes laten zich als karikatuur tekenen in Chateau Meiland En Route Zijn ze blij met het eindresultaat? Martien in ieder geval wel. Hoewel zijn ogen wat dicht bij elkaar staan, ziet hij er jong uit. Maxime is minder blij, zij ziet er dan weer oud uit. Al met al was het in ieder geval een hele belevenis.

Bekijk de video van Chateau Meiland En Route hierboven. Je kan de beste fragmenten van Chateau Meiland En Route terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's