Chateau Meiland en Route: Maxime schaamt zich voor 'gekkiegedrag' Martien

Chateau Meiland en Route: Maxime schaamt zich voor 'gekkiegedrag' Martien

<em>Chateau Meiland en Route</em>: Maxime schaamt zich voor 'gekkiegedrag' Martien Maxime Meiland is in Chateau Meiland en Route niet te spreken over het gedrag van haar vader Martien. Maxime schaamt zich zelfs voor de flamboyante realityster. Martien krijgt ook nog sneer van EricaVolgens Maxime vertoont haar vader ‘gekkiegedrag’. “Dat schreeuwen in de receptie, ik schaam me gewoon”, aldus Maxime. Ze is haar vader even helemaal zat. Martien is overigens in de veronderstelling dat zijn gezinsleden zich nooit schamen voor hem. Maar volgens Erica heeft hij niks door omdat hij alleen maar met zichzelf bezig is… Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Franse prins voor Martien Meiland? 'Jij hoort bij ons in de family' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Shownieuws kritisch op podcast Maxime Meiland: 'Vreselijk, kan dit af?' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland hoeft van rechter niet te getuigen in verkrachtingszaak: 'Te belastend' Bekijk deze video »
Sunday 15 September om 10:26

Maxime Meiland is in Chateau Meiland en Route niet te spreken over het gedrag van haar vader Martien. Maxime schaamt zich zelfs voor de flamboyante realityster.

Martien krijgt ook nog sneer van Erica
Volgens Maxime vertoont haar vader ‘gekkiegedrag’. “Dat schreeuwen in de receptie, ik schaam me gewoon”, aldus Maxime. Ze is haar vader even helemaal zat. Martien is overigens in de veronderstelling dat zijn gezinsleden zich nooit schamen voor hem. Maar volgens Erica heeft hij niks door omdat hij alleen maar met zichzelf bezig is…

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's