Maxime Meiland hoeft van rechter niet te getuigen in verkrachtingszaak: 'Te belastend'

Maxime Meiland hoeft van rechter niet te getuigen in verkrachtingszaak: 'Te belastend'

<em>Maxime Meiland</em> hoeft van rechter niet te getuigen in verkrachtingszaak: 'Te belastend' Maxime Meiland is al lange tijd verwikkeld in een verkrachtingszaak. Ze beschuldigt een jongen van verkrachting, dat zou jaren geleden hebben plaatsgevonden maar de verdachte ontkent en beschuldigt de realityster van smaad. Hij wilde dat Maxime zou getuigen in de zaak, maar dat vindt de rechter te belastend voor Meiland. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Maxime Meiland: 'Erica kon week na operatie alweer goed lopen' Bekijk deze video » Chateau Meiland En Route: Martien en zijn handtas hebben het zwaar tijdens fietstocht Bekijk deze video » Shownieuws kritisch op podcast Maxime Meiland: 'Vreselijk, kan dit af?' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 13 September om 11:27

Maxime Meiland is al lange tijd verwikkeld in een verkrachtingszaak. Ze beschuldigt een jongen van verkrachting, dat zou jaren geleden hebben plaatsgevonden maar de verdachte ontkent en beschuldigt de realityster van smaad. Hij wilde dat Maxime zou getuigen in de zaak, maar dat vindt de rechter te belastend voor Meiland.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's