Chateau Meiland En Route: Martien en zijn handtas hebben het zwaar tijdens fietstocht

Chateau Meiland En Route: Martien en zijn handtas hebben het zwaar tijdens fietstocht

<em>Chateau Meiland En Route</em>: Martien en zijn handtas hebben het zwaar tijdens fietstocht Bekijk in de video hierboven: Maxime Meiland raakt villa maar niet kwijt In Chateau Meiland En Route maken de Meilandjes gezellig een fietstocht in Frankrijk. Maar de fietspaden zijn in Frankrijk niet zo goed als in Nederland, bovendien heeft Martien ook een handtas om zijn schouder hangen. De realityster weigert zijn tas op een bagagedrager te binden, dus hij maakt het zichzelf erg moeilijk tijdens het fietsen… Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Angela de Jong is helemaal klaar met De Meilandjes: 'Dat gegil van die mensen...' (video) Bekijk deze video » 'John en Kees de Bever te zien Chateau Meiland En Route' Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Erica kon week na operatie alweer goed lopen' Bekijk deze video »
TV :
Monday 9 September om 11:33

Bekijk in de video hierboven: Maxime Meiland raakt villa maar niet kwijt

In Chateau Meiland En Route maken de Meilandjes gezellig een fietstocht in Frankrijk. Maar de fietspaden zijn in Frankrijk niet zo goed als in Nederland, bovendien heeft Martien ook een handtas om zijn schouder hangen. De realityster weigert zijn tas op een bagagedrager te binden, dus hij maakt het zichzelf erg moeilijk tijdens het fietsen…

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's