Kimmylien verlaat Expeditie Robinson vanwege heftige zonneallergie

Kimmylien verlaat Expeditie Robinson vanwege heftige zonneallergie

Monday 16 September om 10:12

Kimmylien heeft om medische redenen besloten om Expeditie Robinson te verlaten. De realityster, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, heeft namelijk last van een zonneallergie die vrij heftig aanwezig is op het eiland. Ze heeft last van blaren en wordt gek van de brandende pijn en jeuk. Ze wil ook geen last zijn voor andere kandidaten. “Het is niet te doen om te blijven.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Kimmylien verlaat <em>Expeditie Robinson</em> vanwege heftige zonneallergie Kimmylien heeft om medische redenen besloten om Expeditie Robinson te verlaten. De realityster, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, heeft namelijk last van een zonneallergie die vrij heftig aanwezig is op het eiland. Ze heeft last van blaren en wordt gek van de brandende pijn en jeuk. Ze wil ook geen last zijn voor andere kandidaten. “Het is niet te doen om te blijven.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Jan Slagter CLASHT met Tina Nijkamp: 'Dit gaat mij veel te ver' Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Kiran en Thomas balen dat ze moeten strijden als titanen Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Kamp Noord uitgelachen om opkomst, 'treurig!' Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Kimmylien verlaat Expeditie Robinson vanwege heftige zonneallergie

Actuele video's

Meer actuele video's