Expeditie Robinson: Kamp Noord uitgelachen om opkomst, 'treurig!'

Expeditie Robinson: Kamp Noord uitgelachen om opkomst, 'treurig!'

<em>Expeditie Robinson</em>: Kamp Noord uitgelachen om opkomst, 'treurig!' In Expeditie Robinson denkt Kamp Noord indruk te maken met de opkomst door de rode bandana’s over hun mond te dragen. Ze voelen zich echt energiek en een team, maar Kamp Zuid kan de lach niet inhouden. “Hoe treurig is dat”, zo klinkt het vanuit het vijandelijke Kamp Zuid. En Billy denkt dat er een corona-uitbraak is… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Marijn Kuipers over relatie met Dave Roelvink: "Helemaal op roze wolk" (Shownieuws) Bekijk deze video » Beelden nieuw seizoen Expeditie Robinson: 'Nog nooit zoiets ergs meegemaakt' Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: Denkend aan Holland verslaat Expeditie Robinson en hoe deed De Oranjezondag het? Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Kiran en Thomas balen dat ze moeten strijden als titanen Bekijk deze video »
Sunday 15 September om 10:08

In Expeditie Robinson denkt Kamp Noord indruk te maken met de opkomst door de rode bandana’s over hun mond te dragen. Ze voelen zich echt energiek en een team, maar Kamp Zuid kan de lach niet inhouden. “Hoe treurig is dat”, zo klinkt het vanuit het vijandelijke Kamp Zuid. En Billy denkt dat er een corona-uitbraak is…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's