Kijkcijfers zondag: Denkend aan Holland verslaat Expeditie Robinson en hoe deed De Oranjezondag het?

Kijkcijfers zondag: Denkend aan Holland verslaat Expeditie Robinson en hoe deed De Oranjezondag het?

Kijkcijfers zondag: Denkend aan Holland verslaat <em>Expeditie Robinson</em> en hoe deed De Oranjezondag het? Het nieuwe tv-seizoen is nu echt begonnen, zeker met de start van Eva vanavond, en dat betekent dat de kijker weer echt wat te kiezen heeft. Zo was daar gisterenavond de start van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson en de grote vraag is natuurlijk: wist dat RTL-programma André van Duin en Janny van der Heijden te verslaan? Die stonden namelijk gelijktijdig op NPO1 geprogrammeerd met Denkend aan Holland. Het antwoord is nee, want de Omroep MAX-hit wist dik 1,4 miljoen kijkers aan zich te binden waar Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers onder het miljoen bleven steken (981.000), zo meldt kijkcijfervolger Tina Nijkamp op haar Instagramkanaal. Hélène verslaat RenzeRenze op zondag startte ook met een nieuw seizoen en dat moest zijn meerdere erkennen in talkshow-concurrent De Oranjezondag, wat kijkcijfers betreft in ieder geval: 583.000 vs. 779.000. Hélène Hendriks en haar tafelgasten bespraken in dat laatste programma onder andere de enigszins wanhopige oproep van Sywert van Lienden, die dakloos dreigt te raken. En hoe deed Aria van Dionne Stax het? Niet al te best: daar keken slechts 408.000 mensen naar. De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een opvallend fragment uit de uitzending van De Oranjezondag van gisteren. Bekijk ook Gordon: 'Of ik terug bij de Toppers zou willen?' Bekijk deze video » John van den Heuvel voelt mededogen voor cameraploeg Gordon: 'Die zijn gesloopt' Bekijk deze video » Jan Slagter CLASHT met Tina Nijkamp: 'Dit gaat mij veel te ver' Bekijk deze video »
TV :
Monday 2 September om 10:00

Het nieuwe tv-seizoen is nu echt begonnen, zeker met de start van Eva vanavond, en dat betekent dat de kijker weer echt wat te kiezen heeft. Zo was daar gisterenavond de start van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson en de grote vraag is natuurlijk: wist dat RTL-programma André van Duin en Janny van der Heijden te verslaan? Die stonden namelijk gelijktijdig op NPO1 geprogrammeerd met Denkend aan Holland. Het antwoord is nee, want de Omroep MAX-hit wist dik 1,4 miljoen kijkers aan zich te binden waar Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers onder het miljoen bleven steken (981.000), zo meldt kijkcijfervolger Tina Nijkamp op haar Instagramkanaal.

Hélène verslaat Renze
Renze op zondag startte ook met een nieuw seizoen en dat moest zijn meerdere erkennen in talkshow-concurrent De Oranjezondag, wat kijkcijfers betreft in ieder geval: 583.000 vs. 779.000. Hélène Hendriks en haar tafelgasten bespraken in dat laatste programma onder andere de enigszins wanhopige oproep van Sywert van Lienden, die dakloos dreigt te raken. En hoe deed Aria van Dionne Stax het? Niet al te best: daar keken slechts 408.000 mensen naar.

De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een opvallend fragment uit de uitzending van De Oranjezondag van gisteren.

Actuele video's

Meer actuele video's