Tino Martin geeft 'een van beste shows' in Ziggo Dome: bekijk terugblik Viva Las Vegas

Tino Martin geeft 'een van beste shows' in Ziggo Dome: bekijk terugblik Viva Las Vegas

<em>Tino Martin</em> geeft 'een van beste shows' in Ziggo Dome: bekijk terugblik Viva Las Vegas Tino Martin stond zaterdagavond in de Ziggo Dome met zijn Viva Las Vegas show. Martin zit inmiddels in Spanje om even uit te rusten van het concert, maar de zanger neemt even de tijd om terug te blikken. Tino vindt het een van zijn beste shows tot nu toe en vond het een hele bijzondere avond. Onder meer vanwege André Hazes die langskwam in een Elvis-pak… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!' Bekijk deze video » Shownieuws: ‘Tamara Elbaz maakt na mishandeling reclame voor beveiligingsbedrijf’ Bekijk deze video » Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: Shownieuws-collega’s in shock Bekijk deze video »
Muziek :
Monday 16 September om 09:48

Tino Martin stond zaterdagavond in de Ziggo Dome met zijn Viva Las Vegas show. Martin zit inmiddels in Spanje om even uit te rusten van het concert, maar de zanger neemt even de tijd om terug te blikken. Tino vindt het een van zijn beste shows tot nu toe en vond het een hele bijzondere avond. Onder meer vanwege André Hazes die langskwam in een Elvis-pak…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's