Peter Gillis zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!'

Peter Gillis zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!'

<em>Peter Gillis</em> zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!' In Shownieuws is te zien dat Peter Gillis de vaste bewoners uit het vakantiepark Prinsenmeer zet. Gillis is de eigenaar van het park en riskeert een dwangsom van 50.000 euro per maand. Hij dreigt de politie in te schakelen als bewoners niet vrijwillig weggaan. Bewoners boos en weten niet waar ze naartoe moetenDe gemeente heeft er volgens de bewoners een rotzooi van gemaakt. Gillis zegt dat deze mensen al een jaar weten dat ze van het park af moeten. Toch reageren ze woest. Ze vinden het 'onmenselijk' en weten niet waar ze naartoe moeten. "Gillis heeft het gestart om zijn zaakjes niet in orde te hebben en de gemeente maakt er een zooitje van." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis deelt update over situatie Mark: 'Hij gaat de oude weer worden' Bekijk deze video » Mark Gillis wil na IC-opname meer genieten: 'Leven is niet alleen maar werken' Bekijk deze video » Kijkcijfers Dit Ben Ik: Gordon dalen: 'Minder kijkers dan Peter Gillis' (video) Bekijk deze video »
TV :
Sunday 15 September om 09:17

In Shownieuws is te zien dat Peter Gillis de vaste bewoners uit het vakantiepark Prinsenmeer zet. Gillis is de eigenaar van het park en riskeert een dwangsom van 50.000 euro per maand. Hij dreigt de politie in te schakelen als bewoners niet vrijwillig weggaan.

Bewoners boos en weten niet waar ze naartoe moeten
De gemeente heeft er volgens de bewoners een rotzooi van gemaakt. Gillis zegt dat deze mensen al een jaar weten dat ze van het park af moeten. Toch reageren ze woest. Ze vinden het 'onmenselijk' en weten niet waar ze naartoe moeten. "Gillis heeft het gestart om zijn zaakjes niet in orde te hebben en de gemeente maakt er een zooitje van."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's