Peter Gillis deelt update over situatie Mark: 'Hij gaat de oude weer worden'

Peter Gillis deelt update over situatie Mark: 'Hij gaat de oude weer worden'

Peter Gillis deelt update over situatie <em>Mark</em>: 'Hij gaat de oude weer worden' Peter Gillis heeft maandagochtend wederom een update gegeven over hoe het nu met zijn zoon Mark gaat en de veelbesproken ondernemer brengt goed nieuws: 'Enorm blij zijn wij dat Mark langzaam aan de betere hand is en weer de oude gaat worden', schrijft hij op Instagram. 'Voor altijd in ons hart'Peter staat ook stil bij de verjaardag van zijn moeder Paula, die als ze nog had geleefd vandaag 94 zou zijn geworden: Wendy, Ruud, Inge en ik hebben weer een mooi bloemstuk bij je graf gelegd en alles ligt er keurig bij. Ma jij bent voor altijd in ons hart.' De Instagrampost van Peter zie je hieronder. Hierboven zie je hoe hij onlangs een nogal heftig detail over de ziekenhuisopname van Mark bekend maakte. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen) Bekijk ook Heftig: 'Mark Gillis én zijn moeder belandden binnen half uur samen op de IC' (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Malgosia uit B&B Vol Liefde reageert op alle ophef over gevangenisstraf Bekijk deze video »
Show :
Monday 5 August om 11:40

Peter Gillis heeft maandagochtend wederom een update gegeven over hoe het nu met zijn zoon Mark gaat en de veelbesproken ondernemer brengt goed nieuws: 'Enorm blij zijn wij dat Mark langzaam aan de betere hand is en weer de oude gaat worden', schrijft hij op Instagram.

'Voor altijd in ons hart'
Peter staat ook stil bij de verjaardag van zijn moeder Paula, die als ze nog had geleefd vandaag 94 zou zijn geworden: Wendy, Ruud, Inge en ik hebben weer een mooi bloemstuk bij je graf gelegd en alles ligt er keurig bij. Ma jij bent voor altijd in ons hart.'

De Instagrampost van Peter zie je hieronder. Hierboven zie je hoe hij onlangs een nogal heftig detail over de ziekenhuisopname van Mark bekend maakte.

Actuele video's

Meer actuele video's