Undercover in Nederland: Alberto Stegeman breekt weer in bij Defensie

Undercover in Nederland: Alberto Stegeman breekt weer in bij Defensie

<em>Undercover in Nederland</em>: Alberto Stegeman breekt weer in bij Defensie In Undercover in Nederland besluit Alberto Stegeman weer eens te testen hoe goed de beveiliging van Defensie is. Met een ex-militair gaat hij op onderzoek uit en uit de beelden blijkt dat hij vrij makkelijk naar binnen kan. “Ondanks alle eerdere beloftes van meerdere ministers van Defensie en het vernietigende rapport van de Algemene Rekenkamer”, aldus Stegeman. Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Verdachten mishandeling zorgboerderij Wedde voor de rechter: 'Domme dingen gedaan' Bekijk deze video » Alberto Stegeman over 'sadistisch beleid' verdachten zorgboerderij Wedde: 'Onbegrijpelijk' Bekijk deze video » Doodzieke vrouw, vechtend voor haar leven wordt opgelicht voor 285.000 euro (Stegeman op de bres) Bekijk deze video »
Monday 16 September om 13:58

In Undercover in Nederland besluit Alberto Stegeman weer eens te testen hoe goed de beveiliging van Defensie is. Met een ex-militair gaat hij op onderzoek uit en uit de beelden blijkt dat hij vrij makkelijk naar binnen kan. “Ondanks alle eerdere beloftes van meerdere ministers van Defensie en het vernietigende rapport van de Algemene Rekenkamer”, aldus Stegeman.

Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's