Heftig: 'Mark Gillis én zijn moeder belandden binnen half uur samen op de IC' (Shownieuws)

Heftig: 'Mark Gillis én zijn moeder belandden binnen half uur samen op de IC' (Shownieuws)

Heftig: 'Mark Gillis én zijn moeder belandden binnen half uur samen op de IC' (<em>Shownieuws</em>) Dat de familie van Peter Gillis door een heftige tijd gaat vanwege grote zorgen om Mark wisten we al maar nu blijkt dat er ook nog iets anders speelde: 'Het toeval wilde dat Mark met zijn moeder naar het ziekenhuis ging omdat die zich niet goed voelde. Zij kwam op de intensive care terecht maar de arts zei: met jou gaat het volgens mij ook niet goed, zullen we jou ook eens gaan onderzoeken', vertelt Evert Santegoeds. 'Binnen half uur op IC'Die arts heeft daar onbewust Marks leven mee gered: 'Want die lag binnen een half uur ook op de intensive care, naast zijn moeder.' Het hele verhaal hoor je hierboven, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Shocking: Ronald Molendijk enthousiast over nieuwe nummer John de Bever Bekijk deze video » Shownieuws: 'Niet charmant dat prinses Alexia dit doet' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Mark Gillis nog altijd in ziekenhuis, zo gaat het nu met hem' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 31 July om 07:44

Dat de familie van Peter Gillis door een heftige tijd gaat vanwege grote zorgen om Mark wisten we al maar nu blijkt dat er ook nog iets anders speelde: 'Het toeval wilde dat Mark met zijn moeder naar het ziekenhuis ging omdat die zich niet goed voelde. Zij kwam op de intensive care terecht maar de arts zei: met jou gaat het volgens mij ook niet goed, zullen we jou ook eens gaan onderzoeken', vertelt Evert Santegoeds.

'Binnen half uur op IC'
Die arts heeft daar onbewust Marks leven mee gered: 'Want die lag binnen een half uur ook op de intensive care, naast zijn moeder.'

Het hele verhaal hoor je hierboven, in het fragment van Shownieuws

Actuele video's

Meer actuele video's