Gordon gaat los op 'viswijf' Tina Nijkamp tijdens autorit: 'Wat lul jij nou?' (video)

Gordon gaat los op 'viswijf' Tina Nijkamp tijdens autorit: 'Wat lul jij nou?' (video)

Saturday 7 September om 09:02

Gordon stond vrijdag in de eerste aflevering van zijn realityserie Dit Ben Ik: Gordon uitgebreid stil bij de negatieve reacties die hij de afgelopen tijd kreeg in de media. Ver onder de gordel, zo vindt hij.

Gordon gaat los op 'viswijf' <em>Tina Nijkamp</em> tijdens autorit: 'Wat lul jij nou?' (video) Gordon stond vrijdag in de eerste aflevering van zijn realityserie Dit Ben Ik: Gordon uitgebreid stil bij de negatieve reacties die hij de afgelopen tijd kreeg in de media. Ver onder de gordel, zo vindt hij. Tina NijkampVooral op Tina Nijkamp en Angela de Jong gaat Gordon helemaal los. Volgens hem schrijven ze óf onzin over hem, óf het is negatief. En dan zou ook de helft van de informatie niet eens kloppen. Bekijk de video van Dit Ben Ik: Gordon hierboven. Bekijk de andere fragmenten uit de aflevering hieronder. Gordon haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Wat een zure nicht is dat' Bekijk deze video » Gordon in realityserie: 'Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!' Bekijk deze video » Dit ben ik: Gordon: Maddu verzorgt Gordon, brengt hem zijn koffie en zonnebril Bekijk deze video »
TV :

Tina Nijkamp
Vooral op Tina Nijkamp en Angela de Jong gaat Gordon helemaal los. Volgens hem schrijven ze óf onzin over hem, óf het is negatief. En dan zou ook de helft van de informatie niet eens kloppen.

Bekijk de video van Dit Ben Ik: Gordon hierboven. Bekijk de andere fragmenten uit de aflevering hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's