Gordon haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Wat een zure nicht is dat'

Gordon haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Wat een zure nicht is dat'

Gordon haalt uit naar <em>Valentijn Driessen</em>: 'Wat een zure nicht is dat' Sportjournalist Valentijn Driessen liet deze week in Vandaag Inside weten het maar sneu te vinden dat Gordon niet eens een koffiezaak in Dubai wist op te zetten: 'Daar doet hij twee jaar over. Je koopt een pandje, je gooit er wat rommel in en je hebt een koffiezaak.' 'Zure nicht'Maar dat laat Gordon zich niet zomaar zeggen: 'Wat een zure nicht is dat zeg. Ja weet je.. dat zijn zijn woorden', reageert hij bij Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Felle Gordon bij Bar Laat: 'Hoezo ga jij mij zo respectloos benaderen?' Bekijk deze video » 'Gordon kan kritiek Angela de Jong en Johan Derksen maar niet naast zich neer leggen' Bekijk deze video » Vandaag Inside trapt Gordon nog verder de grond in: 'Het is zo pijnlijk allemaal' Bekijk deze video » Gordon verzet zich tegen negatieve reacties: 'Ik heb een goed hart' (video) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 5 September om 08:42

Sportjournalist Valentijn Driessen liet deze week in Vandaag Inside weten het maar sneu te vinden dat Gordon niet eens een koffiezaak in Dubai wist op te zetten: 'Daar doet hij twee jaar over. Je koopt een pandje, je gooit er wat rommel in en je hebt een koffiezaak.'

'Zure nicht'
Maar dat laat Gordon zich niet zomaar zeggen: 'Wat een zure nicht is dat zeg. Ja weet je.. dat zijn zijn woorden', reageert hij bij Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's