Vandaag Inside trapt Gordon nog verder de grond in: 'Het is zo pijnlijk allemaal'

Vandaag Inside trapt Gordon nog verder de grond in: 'Het is zo pijnlijk allemaal'

Vandaag Inside trapt <em>Gordon</em> nog verder de grond in: 'Het is zo pijnlijk allemaal' De mannen van Vandaag Inside wisten werkelijk niet wat ze zagen, toen Gordon maandag aanschoof in Bar Laat: 'Het was echt pijnlijk, het was heel pijnlijk. Hij had wel verwacht dat hij een beetje over zijn nieuwe show ging praten maar ook dat ging mis', aldus René van der Gijp. Hij genoot er overigens wel van dat Gordon zich volgens hem nogal ongemakkelijk ging voelen. 'Het gaat nergens over'Johan Derksen, die overigens zelfs de leader van Gordons nieuwe realitydocu heeft gehaald vanwege opmerkingen aan diens adres, vind het allemaal geen niveau hebben wat de entertainer doet: 'Gordon gaat helemaal nergens over. Het is onbelangrijk. Het is gewoon lulkoek.' Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven Bekijk ook Gordon: 'Het is heel moeilijk om Gordon te zijn' Bekijk deze video » Felle Gordon bij Bar Laat: 'Hoezo ga jij mij zo respectloos benaderen?' Bekijk deze video » 'Gordon kan kritiek Angela de Jong en Johan Derksen maar niet naast zich neer leggen' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 4 September om 07:47

De mannen van Vandaag Inside wisten werkelijk niet wat ze zagen, toen Gordon maandag aanschoof in Bar Laat: 'Het was echt pijnlijk, het was heel pijnlijk. Hij had wel verwacht dat hij een beetje over zijn nieuwe show ging praten maar ook dat ging mis', aldus René van der Gijp. Hij genoot er overigens wel van dat Gordon zich volgens hem nogal ongemakkelijk ging voelen.

'Het gaat nergens over'
Johan Derksen, die overigens zelfs de leader van Gordons nieuwe realitydocu heeft gehaald vanwege opmerkingen aan diens adres, vind het allemaal geen niveau hebben wat de entertainer doet: 'Gordon gaat helemaal nergens over. Het is onbelangrijk. Het is gewoon lulkoek.'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's