Kijkcijfers zaterdag: Beste Zangers wint nét van Te land, ter zee en in de lucht

Kijkcijfers zaterdag: Beste Zangers wint nét van Te land, ter zee en in de lucht

Kijkcijfers zaterdag: <em>Beste Zangers</em> wint nét van <em>Te land, ter zee en in de lucht</em> Bekijk in de video hierboven: de deelnemers vertellen meer over Beste Zangers 2024 Zaterdagavond was de aftrap van het gloednieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1 en het populaire muziekprogramma weet ruim een miljoen kijkers aan zich te binden. Daarmee wint het programma net aan van Te land, ter zee en in de lucht, zo meldt Tina Nijkamp. Moordfeest minder populairTe land, ter zee en in de lucht houdt zich goed staande naast Beste Zangers, zaterdag keken hier 946.000 mensen naar. Op SBS6 werd Moordfeest uitgezonden en dit programma is duidelijk minder populair met 408.000 belangstellenden. Het nieuwe land van Huub Stapel eindigt daar weer onder met 263.000 kijkers. Bekijk het verhaal over de kijkcijfers van Tina Nijkamp hieronder. Beste Zangers 2024: Hannah Mae maakt indruk met Geen kind meer Bekijk deze video » Peter Gillis zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!' Bekijk deze video » Beste Zangers 2024: Tangarine zingt I dreamed a dream (Les Misérables) Bekijk deze video »
TV :
Sunday 15 September om 09:33

Bekijk in de video hierboven: de deelnemers vertellen meer over Beste Zangers 2024

Zaterdagavond was de aftrap van het gloednieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1 en het populaire muziekprogramma weet ruim een miljoen kijkers aan zich te binden. Daarmee wint het programma net aan van Te land, ter zee en in de lucht, zo meldt Tina Nijkamp.

Moordfeest minder populair
Te land, ter zee en in de lucht houdt zich goed staande naast Beste Zangers, zaterdag keken hier 946.000 mensen naar. Op SBS6 werd Moordfeest uitgezonden en dit programma is duidelijk minder populair met 408.000 belangstellenden. Het nieuwe land van Huub Stapel eindigt daar weer onder met 263.000 kijkers.

Bekijk het verhaal over de kijkcijfers van Tina Nijkamp hieronder.



Actuele video's

Meer actuele video's