Hart van Nederland: motorrijder komt om bij botsing met bedrijfsauto in Den Haag (video)

Hart van Nederland: motorrijder komt om bij botsing met bedrijfsauto in Den Haag (video)

Friday 13 September om 21:39

<em>Hart van Nederland</em>: motorrijder komt om bij botsing met bedrijfsauto in Den Haag (video) Een motorrijder is vrijdagmiddag in Den Haag om het leven gekomen door een botsing met een bedrijfsauto. Dat meldt de Haagse politie aan Hart van Nederland. Na het ongeluk was er veel politie aanwezig om de toedracht van het ongeluk te onderzoeken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: mogelijk kinderlokker actief in Almelo, politie doet onderzoek (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) dreigt: 'Bij gedwongen krimp veestapel, ben ik weg' Bekijk deze video » Video: Nederland moet zich opmaken voor nieuwe processierups (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een motorrijder is vrijdagmiddag in Den Haag om het leven gekomen door een botsing met een bedrijfsauto. Dat meldt de Haagse politie aan Hart van Nederland. Na het ongeluk was er veel politie aanwezig om de toedracht van het ongeluk te onderzoeken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's