Video: Nederland moet zich opmaken voor nieuwe processierups (Hart van Nederland)

Video: Nederland moet zich opmaken voor nieuwe processierups (Hart van Nederland)

Friday 13 September om 19:27

Video: Nederland moet zich opmaken voor nieuwe processierups (<em>Hart van Nederland</em>) Na de komst van de eikenprocessierups moet Nederland zich ook gaan voorbereiden op de komst van de dennenprocessierups. In Hart van Nederland hoorde je waar je op moet rekenen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: hond overlijdt bij woningbrand Grootebroek, bewoner (34) aangehouden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: mogelijk kinderlokker actief in Almelo, politie doet onderzoek (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) dreigt: 'Bij gedwongen krimp veestapel, ben ik weg' Bekijk deze video »
Nieuws :

Na de komst van de eikenprocessierups moet Nederland zich ook gaan voorbereiden op de komst van de dennenprocessierups. In Hart van Nederland hoorde je waar je op moet rekenen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's