Hart van Nederland: hond overlijdt bij woningbrand Grootebroek, bewoner (34) aangehouden (video)

Hart van Nederland: hond overlijdt bij woningbrand Grootebroek, bewoner (34) aangehouden (video)

Wednesday 11 September om 20:03

<em>Hart van Nederland</em>: hond overlijdt bij woningbrand Grootebroek, bewoner (34) aangehouden (video) Bij een woningbrand in Grootebroek is een hond overleden. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. De bewoner van het huis is aangehouden en de politie heeft de zaak in onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: grote brand in autobedrijf in Oosterhout bij Nijmegen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (62) overleden door aanrijding met auto bij Noordbergum (video) Bekijk deze video » Nicolien van Vroonhoven over vertrek Omtzigt: 'Geen twijfels over geschiktheid' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een woningbrand in Grootebroek is een hond overleden. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. De bewoner van het huis is aangehouden en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's