Nicolien van Vroonhoven over vertrek Omtzigt: 'Geen twijfels over geschiktheid' (video)

Nicolien van Vroonhoven over vertrek Omtzigt: 'Geen twijfels over geschiktheid' (video)

Wednesday 11 September om 19:17

<em>Nicolien van Vroonhoven</em> over vertrek Omtzigt: 'Geen twijfels over geschiktheid' (video) Pieter Omtzigt doet een stap terug. Dat laat hij op X weten: 'Het afgelopen jaar is buitengewoon intensief geweest en dat betekent dat ik, om gezondheidsredenen, de komende weken meer op de achtergrond werk en even minder in de spotlight.' Tweede persoon achter Omtzigt is Nicolien van Vroonhoven, die voorlopig het partijleiderschap op zich neemt. Twijfels over het leiderschap van Omtzigt zijn er niet bij de fractie, zegt zij. Vorige week liet Wouter de Winther nog weten dat dit wel zo is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. 'Vredesstichter' Caroline van der Plas nu alweer woedend tijdens debat: 'Enorme puinhoop' (video) Bekijk deze video » Wouter de Winther: 'Het is niet de vraag of, maar wanneer Pieter Omtzigt wordt vervangen' (video) Bekijk deze video » Premier Dick Schoof geeft uitleg over geruzie tijdens ministerraad: 'Super irritant' (video) Bekijk deze video » Café Kockelmann: afgemeten Pieter Omtzigt stoort zich aan roddels van coalitiegenoten (video) Bekijk deze video »
TV :

Pieter Omtzigt doet een stap terug. Dat laat hij op X weten: 'Het afgelopen jaar is buitengewoon intensief geweest en dat betekent dat ik, om gezondheidsredenen, de komende weken meer op de achtergrond werk en even minder in de spotlight.' Tweede persoon achter Omtzigt is Nicolien van Vroonhoven, die voorlopig het partijleiderschap op zich neemt. Twijfels over het leiderschap van Omtzigt zijn er niet bij de fractie, zegt zij. Vorige week liet Wouter de Winther nog weten dat dit wel zo is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's