Wouter de Winther: 'Het is niet de vraag of, maar wanneer Pieter Omtzigt wordt vervangen' (video)

Wouter de Winther: 'Het is niet de vraag of, maar wanneer Pieter Omtzigt wordt vervangen' (video)

Friday 6 September om 18:45

Volgens Wouter de Winther van De Telegraaf wordt er inmiddels bij NSC openlijk gesproken over wie de partij moet leiden als Pieter Omtzigt opstapt. Dat vertelde hij vrijdag in zijn podcast Afhameren.

Opvolger
'Dit heeft met een modus operandi te maken (....) die eigenlijk tot onwerkbare situaties leidt,' zegt De Winther in de podcast. Ook spreekt hij van 'een PVV met leden', waarbij hij doelt op de sterkte positie van de leider van de partij, in dit geval Omtzigt, aan wie de andere kamerleden hun zetel in feite te danken hebben. 'Het nemen van beslissingen kan niet zonder het medeweten en de inbreng van de partijleider.'

Eerder deze week was Johan Derksen ook al kritisch op Pieter Omtzigt:

<em>Wouter de Winther</em>: 'Het is niet de vraag of, maar wanneer Pieter Omtzigt wordt vervangen' (video) Volgens Wouter de Winther van De Telegraaf wordt er inmiddels bij NSC openlijk gesproken over wie de partij moet leiden als Pieter Omtzigt opstapt. Dat vertelde hij vrijdag in zijn podcast Afhameren. Opvolger'Dit heeft met een modus operandi te maken (....) die eigenlijk tot onwerkbare situaties leidt,' zegt De Winther in de podcast. Ook spreekt hij van 'een PVV met leden', waarbij hij doelt op de sterkte positie van de leider van de partij, in dit geval Omtzigt, aan wie de andere kamerleden hun zetel in feite te danken hebben. 'Het nemen van beslissingen kan niet zonder het medeweten en de inbreng van de partijleider.' Eerder deze week was Johan Derksen ook al kritisch op Pieter Omtzigt: Afhameren met Wouter de Winther is te beluisteren in je favoriete podcastapp. Vanaf zaterdag is deze ook op YouTube te bekijken. Hierboven zie je de de aflevering van vorige week. Spanning in coalitie na nieuwe uitbarstingen Pieter Omtzigt: 'Heel onprofessioneel' (video) Bekijk deze video » 'Vredesstichter' Caroline van der Plas nu alweer woedend tijdens debat: 'Enorme puinhoop' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas over uitbarsting Pieter Omtzigt: 'Ik vertel gewoon wat er is gebeurd' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Wouter de Winther: 'Het is niet de vraag of, maar wanneer Pieter Omtzigt wordt vervangen' (video)

Afhameren met Wouter de Winther is te beluisteren in je favoriete podcastapp. Vanaf zaterdag is deze ook op YouTube te bekijken. Hierboven zie je de de aflevering van vorige week.

Actuele video's

Meer actuele video's